Хранителни добавки

Протеин Syntha 6 – какво представлява?

Спортуващите хора целят натрупване на повече мускулна маса, по възможност за максимално кратък период от време. Ефективното изгаряне на излишните мазнини, както и бързото възстановяване са също част от търсените резултати, споделят от Healthstore. Приемът на някои хранителни добавки като протеин синта 6, са сред начините да оформим тялото си и да имаме прилив на енергия.

Съставът му включва суроватъчен протеин, концентрат от млечен протеин, казеин, яйчен албумин, притеинов изолат, глутаминови пептиди, храносмилателни ензими и др. За ефективното усвояване на syntha 6 е важно да се пият още аминокиселини от типа на BCAA и фибри, които помагат за регулирането на повишения апетит.

Какво е syntha 6?

Протеин Syntha 6

Протеин Syntha 6 е революционна хранителна добавка, на която все повече спортисти залагат за постигането на впечатляващи резултати във фитнеса. Матрицата е изключително подходяща за професионални атлети и за сериозно трениращите, като в състава ѝ не влиза аспартам. Може да се открие с превъзходни вкусове, което прави пиенето на протеиновия шейк не само полезно, но и много приятно.

Синта 6 е висококачествен суплемент, който съдържа 6 различни вида протеини, всеки един от които се абсорбира по свой собствен начин. Продуктът е предназначен за качване на мускулна маса и за по-бързо възстановяване след тренировка в залата. Неговият прием води до приток на енергия и до покачване на силовите възможности у човек. С подобен вид “подкрепа” представянето в залата ще е забележително, а крайните резултати ненадминати.

Какъв е неговият състав?

Ефективността на добавката синта 6 се дължи на впечатляващия аминокиселинен профил и блестящия ѝ състав, който включва:

  • глутаминови пептиди – тяхното предназначение е да осигуряват глутамин в нужните дози, за да се поддържа едно добро ниво на глутаминовия запас в тялото. От това зависи и запазването на мускулния протеинов баланс, който с елементи като глутаминовите пептиди в коректните дози ще е налице;
  • MCT и EFA – средноверижните триглицериди и есенциалните мастни киселини са два изключително важни компонента, които можем да си набавим чрез приема на syntha 6. В същината си те представляват енергиен източник и са отговорни за контролирането на апетита, както и за окисляването през въглехидратите. Тъй като не се синтезират от организма самостойно, спортистите е добре да си набавят MCT и EFA чрез хранителни добавки;
  • биоактивни ензими – те водят до успешното усвояване на папаина и аминогена, но също така и до тъканното поемане на аминокиселините. Разграждането на протеините също се извършва по оптимален начин, както и неговото ефективно абсорбиране;
  • BCAA – става дума за аминокиселини с разклонена верига, необходима за организма по време на тренировка и не само. В синта 6 има не само BCAA, но и други неосновни и основни аминокиселини в правилните количества.

Syntha 6 е протеинова матрица с висококачествен състав и бързо действие. Употребата на добавката е приемлива в случаите, когато се касае за амбициозни цели в сферата на спорта. Трениращите ще се насладят не само на безпрецедентни фитнес резултати, но и на чудесни постижения в здравословен аспект.

До какви резултати води употребата му?

Без значение какъв вид хранителни добавки пием, нашето желание е това да доведе до осезаеми резултати и то в кратки срокове. Това важи най-вече за спортните суплементи, от които се очаква да оформят тялото ни, да ни помогнат да се отървем от излишните мазнини и да ни осигурят повече енергия. Протеин syntha 6 е продукт, който:

  • увеличава силата и издръжливостта – поддържането на високо енергийно ниво е много важен компонент от спортния протокол на трениращите. При редовен прием на syntha 6 издръжливостта в залата ще се покачи видимо, а това неминуемо ще доведе и до супер резултати;
  • намалява апетита – протеиновата матрица syntha 6 е питателна добавка, която ограничава желанието Помага за намаляване на излишните мазнини и за увеличаване на чистата мускулна маса. Освен полезен, този вид протеинов комплекс, е и много приятен на вкус;
  • ускорява възстановяването – изтощителните тренировки могат да ни оставят без сили и да нямаме желание да отидем до залата на следващия ден. Ако обаче заложим на хранителни добавки като синта 6, възстановяването ще е ускорено, а ние ще сме отново във форма за нови фитнес приключения;
  • води до мускулен растеж – по-малко мазнини и повече мускулна маса е търсена развръзка от всеки един амбициозен трениращ. Суплементи като syntha 6 са опция, която никой спортист не бива да подминава, ако иска да е винаги в топ форма.

Дозировката на syntha 6 се състои в една мерителна лъжичка – препаратът се използва като заместител на хранене и се приема преди и след тренировка, както и след ставане. Хората със заболявания е добре да направят консултация с лекар, за да се съобрази използването на добавката с предписаните медикаменти, съветват от онлайн магазин Healthstore.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button