Иван Стамов: треньор, лектор и нутриционист

Иван Стамов

Защо да ми се доверите

Казвам се Иван Стамов и съм сертифициран професионалист в Европа с дипломи от EREPS (EHFA) – Европа и REPS – UK.  Към момента съм персонален треньор, собственик на зала за групови занимания, лектор и треньор към най-голямата Спортна организация в Европа – Бенефит Системс (Мултиспорт).

Опитът ми, като състезател в три коренно различни спорта (Карате, Плуване и Бодибилдинг), допринесе за придобиването на  неоходимите ми знания за различен тип тренировъчни методи. Това доведе до възможността да избера всичко най-добро от тях и да създам наистина работещи програми.

Какви групови тренировки провежда – HIIT, Tabata, Condition workout, Resistance bands workout, Booty workout, Stretching routine, ABS Workout.

Как започна всичко

Спортът и най-вече начин на живот ме завладя преди повече от 20 години. За разлика от повечето спортуващи за мен бе важно, не само изграждането на едно красиво и симетрично тяло, но и получаването на нови знания за различни тренировъчни методики и такива за хранене.

Непрестанната ми жажда за развитие успя да ме доведе до позиции на главен консултант към редица фирми за внос, дистрибуция и износ на хранителни добавки. Също така търсен спортен консултант, както в България така и в цяла Европа. Заемал съм позиция на главаен консултант в най-старият магазин за хранителни добавки в света, намиращ се в град Единбург – Великобритания.

С течение на годините съм разработил много мои различни методики на трениране и хранене, които се разграничават с останалите познати. Точно заради това мога да Ви предложа нещо, ново, индивидуално и различно.

Иван Стамов 2

Иван Стамов 3

Мисия и Цел

Едно от най-важните неща за мен е това да мога да помагам на хората да постигат своите цели и мечти. Да бъда мотивация за тях и ментор в тяхната промяна към по-добър начин на живот ме прави наистина щастлив и ме превръща в човек с цел.

Всеки който иска да почерпи от моят опит и знаия е добре дошъл. Редом с познанията и опитът ми в тренировъчният процес вървят свързани и познанията върху правиното и здравословно хранене. Познанията ми върху същтността на хранителните добавки и тяхното правилно суплиментиране

Контакти

Аз работя: 24/7

Имейл: ivanstamovpt@gmail.com

Уебсайт: https://ivanstamov.com/

Изпрати запитване

Изпратете Вашето съобщение и ще се опитаме да Ви отговорим до 48 часа.
Back to top button