Здраве и тонус

Как Regulatpro Bio може да помогне за подобряване на имунната функция и борбата с инфекции

Как Regulatpro Bio може да помогне за подобряване на имунната функция и борбата с инфекции

За да се погрижите за здравето си по най-добрия начин, е много важно да можете да подбирате правилните добавки за вас и вашия организъм. В днешното забързано ежедневие е много трудно да си набавите  всички необходими за тялото вещества, които да поддържат оптималната му форма. Ето защо е добре да изберете продукти като Regulatpro Bio, с които да си осигурите нужните микронутриенти, споделят от онлайн магазин Ведра Фармаси. С какво ще ви помогнат?

Ползите от Регулатпро Био

Регулатпро Био е хранителна добавка, която подпомага и подобрява имунитета и повишава силите на организма при борбата с различни инфекции. Тя е разработена на принципа патентован процес на каскадна ферментация, чийто краен продукт е високоенергиен концентрат Regulatessenz, богат на биоактивни съставки и микронутриенти. Регулатпро Био подпомага тялото по няколко начина:

  1. Подобрява  енергийния метаболизъм – Регулатпро Био влияе директно на енергийните централи на клетките, като повишава производството на АТФ ( основния енергоносител в клетката). По този начин повишава енергийните нива в  организма и води до по-здраво и устойчиво на инфекции тяло.
  2. Подпомага работата на черния дроб – черният дроб е жизненоважен орган от храносмилателната система, който има основна роля в метаболизма и изпълнява редица функции в тялото, една от които е детоксикацията му.  Съответно добрата работа на този орган е ключова за общото благосъстояние на целия организъм и адекватната имунна функция. Регулатпро засилва процеса на детоксикация на тялото. Тази добавка съдържа висока концентрация на фенолни киселини, основни компоненти, участващи в обработката на токсините и извеждането им от тялото. По този начин биоактивният концентрат подобрява отделителната функция на черния дроб и по-добрата детоксикация на организма. Цялостно подобряване на здравето – приемът на този продукт подобрява  имунната функция, благодарение на което организмът ви много по-лесно успява да се справи в борбата с инфекции от всякакъв вид,.
  3. Поддържане на здрава микрофлора – благодарение на високото съдържание на постбиотици, Регулатпро Био помага за  поддържането  на балансирана бактериална флора и здрава чревна лигавица, което е от съществено значение за доброто здраве.

Регулатпро Био доказано притежава множество ползи за организма и приемът му помага да се възстанови баланса на имунна система, намалява оксидативния стрес и ревитализира цялото тяло. 

Как се приема Регулатпро Био?

Тази добавка е в течно състояние и можете да я приемате както чиста, така и разтворена във вода или сок. За хората с по-чувствителен стомах е препоръчителен  вторият вариант. Не забравяйте да прочетете точните указания върху опаковката за максимално ефективна консумация.

Винаги, преди да започнете да пиете каквато и да е хранителна добавка, е важно да се посъветвате с вашия личен лекар или друг здравен специалист особено ако приемате други медикаменти или имате някакви здравословни проблеми.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button